Bicycle Partnership Program

EnglishDutchSpanishPortugal
Rationale van het BPP
Fietsen en armoedereductie
Doelen van het BPP
Interventiestrategieen
Capacity building
Focus regios
Strategische allianties
Partnerships
Financiering
Regionale activiteiten
Latijns Amerika
Afrika
Azie
Algemeen
BPP team
Downloads
Strategische allianties
  • In Azië wordt de programmering aangesloten bij 'Clean air initiatives for Asian Cities'. Het BPP sluit daar aan bij het Cai-Asia pogramma SUMA. Deze samenwerking bestaat uit: het opzetten van traininghandboeken voor trainingen, assistantie aan twee Indische steden, het opstellen van een concept voor een Aziatisch handboek over fietsen en een concept paper over fietsen in India.
  • In Latijns Amerika werkt het BPP samen met de Wereldbank en 'Clean air initiatives for Latin America', die een 'regionaal stedelijk duurzaam transportproject' coordineren in Latijns Amerika.
  • In Afrika is er geen organisatie waarmee er samengewerkt kan worden. In 2008 zal I-CE proberen om andere internationale organisaties te vinden, die willen samenwerken om meer substantie te geven aan de regionale Afrikaanse agenda voor fietsinclusieve planning. Een van de eerste stappen in dit proces is te kijken of er samengewerkt kan worden met 'Global alliance for eco mobility', geleid door 'ICLEI local governments for sustainability'. Daarnaast zal er ook worden gekeken of Nederlandse ambassades willen samenwerken met ontwikkelingsorganisaties en zullen internationale en regionale ontwikkelingsorganisaties worden verkend.

 

 
Interface for Cycling Expertise
Trans 3
3512 JJ Utrecht
t +31 30 230 4521
f +31 30 231 2384
i-ce@cycling.nl
  Disclaimer Copyright I-CE Design by de2dames Webbuilder Realign