Bicycle Partnership Program

EnglishDutchSpanishPortugal
Rationale van het BPP
Fietsen en armoedereductie
Doelen van het BPP
Interventiestrategieen
Capacity building
Focus regios
Strategische allianties
Partnerships
Financiering
Regionale activiteiten
Latijns Amerika
Afrika
Azie
Algemeen
BPP team
Downloads
Gemeenteraad van Nanded


Nanded, India (photo: Tom Godefrooij)Nanded is een kleine Indiase stad met een bevolking van 250.000 mensen. In 2007, nam de stad  Nanded het initiatief tot het “Improvement of Movement Network Project” dat de wederopbouw inhoudt van 95 km van stedelijke wegen, met inbegrip van speciale fietspaden en voetpaden  welke wordt gefinancierd door de regering van India in het kader van het JNNURM project. De stad Nanded koos dit herontwikkelingsdoel om de 300ste verjaardag van Sikh goeroe in 2008 te vieren en dus een showcase voor fiets- en voetgangers- inclusief wegontwerp aanbood aan de vele verwachte bezoekers. De stad heeft de behoefte erkent voor een meer globale visie op het stedelijk vervoerssysteem en de rol van de verschillende takken van vervoer binnen de context van de voorgenomen stedelijke ontwikkelingen.

 

 

Capaciteitsopbouw workshop, 16 - 19 november 2008
In november 2008 werd een capaciteitsopbouw workshop gehouden in Nanded. Tijdens deze workshop trainden twee I-CE experts (Jeroen Buis en Richard ter Avest) de stadsplanners over fietsinclusieve planning en ontwerp.

 

Lees meer...
 

Deskundige inbreng, april en mei 2007
In april-mei 2007, verstrekte I-CE input door deskundigen voor het architectenbureau van Pradeep Sachdeva and Associates, die de ontwerp-consultants voor het project herinrichting van wegen in Nanded waren. Jeroen Buis, een I-CE-consultant, werkte in hun kantoor, bracht bezoeken aan de stad en gaf capaciteitsopbouw workshops voor stad- en verkeersplanners en adviseurs die betrokken zijn bij de werkzaamheden.


Klik hier voor een presentatie (in het Nederlands) met een overzicht van de deskundige inbreng in de maanden april en mei 2007.

 

 
Interface for Cycling Expertise
Trans 3
3512 JJ Utrecht
t +31 30 230 4521
f +31 30 231 2384
i-ce@cycling.nl
  Disclaimer Copyright I-CE Design by de2dames Webbuilder Realign